TUOTEOMISTAJA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ JULKISEEN KILPAILUTUKSEEN

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

Etsimme kolmea tuoteomistajaa/projektipäällikköä asiakkaan ulkoisten ketterien tietojärjestelmäkehitys- ja ylläpitotiimien ohjaukseen ja valvontaan. 

Vähimmäisvaatimukset:

  • Asiantuntijalla on kokemusta ketteristä projekteista vähintään 55 htkk. Kokemus voi olla useammasta projektista. (1 htkk =20 henkilötyöpäivää (htp) 50-100 % allokaatiolla)
  • Asiantuntijalla on kokemusta vähintään yhdestä Atlassianin tuotteesta (JIRA, Confluence, Bitbucket) vähintään 22 htkk.
  • Asiantuntijalla on kokemusta sovelluskehitykseen liittyvien käyttöpalvelutoimintojen hallinnoinnista (on toiminut tehtävässä, jossa on pitänyt esim. tilata ja aikatauluttaa käyttöpalvelutoimittajan palvelua) vähintään 22 htkk. 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen

Menestymisen mahdollisuuksia kilpailutuksessa lisää, jos

  • Sinulla on kokemusta ketterien mallien mukaisesti toteutetuista kehitystehtävistä Scrum Master tai Tuoteomistaja rooleissa vähintään 55 htkk. 
  • Sinulla on kokemusta vähintään kahden projektin (projektin koko > 400 htp) projektipäällikkyydestä vähintään 55 htkk.
  • Sinulla on kokemusta tuoteomistajan tehtävistä (kehittäjien työn ohjaaminen) vähintään 37 htkk.
  • Sinulla on kokemusta ylläpidon prosessien mukaisesta toiminnasta vähintään 55 htkk.   

Kyseessä on kesäkuussa alkava 5 vuoden puitesopimus, jonka tiimoilta asiakas arvio tilaavansa yli 5000 htpv:n edestä työtä. Johtuen siitä ettei asiakkaan toimeksiantojen aloituksesta ei ole varmuutta, emme vaadi ehdokkaiden sitoutuvan toimeksiantoihin vaan niihin voi tarttua mahdollisuuksien mukaan.  

Työ tehdään ensisijaisesti etänä. Töitä voi joutua tekemään ajoittain myös paikanpäällä asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla. 

Nicon valikoituessa toimittajaksi etenemme sopimukseen kanssasi.  Valittaville henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Mikäli vaatimukset täyttyvät kohdallasi tai yritykselläsi on ehdokas, olethan pikaisesti yhteydessä jättämällä yhteystiedot, tuntihintapyynnön ja CV:n järjestelmäämme. Haku sulkeutuu 18.4.2024. 

Varmistathan, että CV:stä löytyy kuvaukset ja tiedot vaatimusten mukaisista kokemuksista sekä tiedot projekteista, joissa ko. osaaminen on kertynyt. 

Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Brusila, tarja.brusila@fujitsu.com. 

Käythän  tutustumassa meihin myös websivuillamme www.nico.fi

  • Locations: Remote
  • Technologies: Scrum, Nest.js