D365 -OHJELMISTOKEHITTÄJÄ JULKISEEN PUITESOPIMUSKILPAILUTUKSEEN

Nice-business Consulting Oy (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu-konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/


Etsimme D365 -ohjelmistokehittäjää  puitesopimuskilpailutukseen liittyen Microsoft Dynamics 365 – (SaaS) -palvelun kehittämiseen ja tukipalveluihin.  Hankinnan kohteena on ylläpito- ja kehitystyöt D365 -palveluille tai niiden korvaajille sekä palveluun liittyvä tekoäly- sekä automatisointikehitys ja ylläpito (esim. Copilot ja Power Platform).

Ohjelmistokehittäjä tulee työskentelemään osana tarjoamaamme tiimiä yhdessä muiden asiantuntijaroolien kanssa.


Vähimmäisvaatimukset:

  • D365 -ohjelmistokehittäjällä  tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus D365-ohjelmistokehittäjäroolista                                                                                                  
  • Vähintään kahden vuoden kokemus D365 -ratkaisujen sovelluskehityksestä, kehitystöistä ja ylläpitoon liittyvistä töistä                                                                                                                    
  • Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen osaaminen


Työt alkavat arviolta aikaisintaan 1.7.2024, työkuorma vielä avoin.  Puitesopimus tulee olemaan toistaiseksi voimassa oleva.

Työ tehdään ensisijaisesti etänä. Palavereita voidaan tarvittaessa järjestää myös toimittajan tai tilaajan tiloissa. 

Fujitsun valikoituessa toimittajaksi etenemme sopimukseen kanssasi (sopimus tehdään Nicoon).  Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Mikäli vaatimukset täyttyvät kohdallasi tai yritykselläsi on ehdokas, olethan pikaisesti yhteydessä jättämällä yhteystietosi, tuntihintapyyntösi ja CV:si järjestelmäämme. Haku sulkeutuu 2.4.2024. 

Varmistathan, että CV:stä löytyy kuvaukset ja tiedot vaatimusten mukaisista kokemuksista sekä tiedot projekteista, joissa ko. osaaminen on kertynyt. 

Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Brusila, tarja.brusila at fujitsu.com. 

Käythän  tutustumassa meihin myös websivuillamme www.nico.fi

  • Locations: Remote
  • Technologies: MS Dynamics 365